1 Mayıs 2016 Pazar

SON 10 GÜN ...


(Koltuklarım bu şekilde arkadaşlar .Almak isteyen varsa alsın )

Geri sayım başladı .  Bankadan kredi çekerek aldığımız saray yavrusunu  satışa çıkarmıştık . Bir müşteri  satın alıcı çıktı. Ve  bu hafta veya önümüzdeki hafta içinde  nasip olursa  alış - veriş işlemleri gerçekleştirilecek.

Ve ben bu 10 günü  kiralık ev arayarak ,  binlerce kitap , kıyafet  ,  mutfak ve  ev eşyasını toparlayıp kolileyerek geçireceğim ..

Evi toparlama işlerine yavaş yavaş başladım da , kiralık ev arama işine  henüz başlayamadım .

Kiralık tutabileceğim ev ancak 2+1  olabileceğinden  eşyalarımın bir kısmını  atmak , bağışlamak gibi işlemler yapmam gerekecek .

Bütün mobilyalarımda  bir çizik dahi yok .. Hiç kullanılmamış gibi  desem yeridir . Mobilya  ihtiyacı olanlara ücretsiz verebilirim .. Mobilyalarım modern stildedir.

Gerçekten çok ciddiyim .. İsteyene hiç bir şey talep etmeden vereceğim .. Almaya kalkılsa milyarlar vardır en az. Lütfen ihtiyacınız varsa gelin alın . Koltuk takımı ve yemek odası   , yatak odası  .. Bir tane açılır kapanır demir aksamlı kanepe ... (Ayrıca Çalışma Masası+3 lü gardırop +yatak ve bazası = bunlar oğlumun eşyaları ..henüz karar veremedik ne yapacağımıza)