Taptaze Bir Ten!
Taptaze Bir Ten!
Her banyoda kolayca uygulayabileceğiniz naneli kür ile teninizi yenileyin; biberiye kürü ile pürüzsüz bir görünüme kavuşun; lavanta yağı ile kadife gibi bir tene sahip olun!
Biberiye Kürü
Biberiye yağı; kullanıldığı bölgede kan akışını hızlandırır. Cildinizin pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.
Duşa girdiğinizde bacaklarınıza ve göbeğinize biberiye yağı sürüp yuvarlak hareketlerle yukarı doğru masaj yaparak yedirin. Biberiye yağının daha etkili olması için masaj aleti kullanabilirsiniz.15 dakika bekleyip duşunuzu tamamlayın.
Naneli Kür
Nane; cildinizi ferahlatır ve bakterilerden arındırır.
Malzemeler,
2 yemek kaşığı kuru nane
1 tatlı kaşığı tuz
1 litre sıcak su
Hazırlanışı,
Sıcak suyun içine nane ve tuzu ekleyip karıştırın.
Karışımı küvetteki suya ilave edip karıştırın.
Küvete uzanıp sıcak su ve nanenin yatıştırıcı keyfini yaşayın.
Lavanta Yağı Nemlendirici
Duş sonrası cildinizi nemlendirmek, kadife gibi bir dokunuşa sahip olmak ve mis gibi kokmak için sadece lavanta yağına ihtiyacınız var!
Duştan çıktıktan sonra cildiniz hafif nemliyken lavanta yağını yuvarlak hareketlerle sürün. 5 dakika cildinizin yağını çekmesini bekleyin ve giyinin. Durulamanıza gerek yoktur.
Yorgun bir günün sonrasında kendinizi dinlendirmek için sırasıyla biberiye, nane ve lavanta kürlerini uygulayabilirsiniz.
Güzel bir uyku ve kendinizi ödüllendirmek için evinizin en sevdiğiniz köşesinde mis kokulu bir meyve çayı ısmarlamayı unutmayın!