26 Şubat 2014 Çarşamba

HIZLI KİLO VERDİRECEK TEKNİKLER

Kahvaltıyı atlamak, kilo vermenizi zorlaştırır. Mutlaka kahvaltı edin. Protein ve kepekli tahıl karışımı bir kahvaltı, sizi güne hazırlar ve vücudunuzu düzenler.
Hızla kilo kaybetmenin 16 yolu - 1





 
Mutfakta yemek pişirirken dans edin, televizyonda en sevdiğiniz diziyi izlerken mekik çekin. Küçük egzersiz nöbetleri, vücudunuzu harekete geçirmenizde yardımcı olur.
Hızla kilo kaybetmenin 16 yolu - 1







Alışkanlıkları değiştirmek, kilo vermenin en önemli destekçisidir. Örneğin sigarayı bırakın. Kişisel bir antrenörle çalışmaya başlayın ve egzersiz düzeni oluşturun. Kötü alışkanlıklardan kurtulmak, sağlıklı beslenmeye geçmenizi kolaylaştırır.
 

Hızla kilo kaybetmenin 16 yolu - 1





İşten önce veya sonra, size eşlik edebilecek bir arkadaşınızı da alın ve yürüyüşe çıkın. Elbette vitrin bakmaya değil, spor yapmaya… Bunlar sizin mutluluk saatleriniz…
 





Egzersiz yapmak size zor geliyorsa, en sevdiğiniz hızlı şarkıları liste yapın ve egzersiz sırasında onları dinleyin. İçinizdeki heyecanı ateşleyin.
 
Öğle tatilini değerlendirmek ister misiniz? 20 dakika koşun! Tahmin ettiğinizden daha çok işe yaradığını göreceksiniz
 
Bedeninize bir iyilik yapın ve yogaya başlayın. Haftada birkaç kez yoga yapmaya başladığınızda, bedeninizdeki değişimi fark edeceksiniz.
 
Hayatınızdan tatlı yiyecekleri çıkardığınızda, birkaç ay sonra kilo verdiğinizi göreceksiniz. Tatlı ihtiyacınızı havuç ve hurma gibi besinlerle giderin. Sadece bu davranışınız bile, kilo vermenizi kolaylaştıracaktır.
 
Eğer kalori yakmak istiyorsanız, aktivitesi bol bir işe gönül vermelisiniz. Örneğin zumba veya oryantal derslerine katılabilirsiniz. Yüksek kalori yakma garantisi var.
 
Kilo vermenin en iyi yolu, düşünce biçimi ve alışkanlıkları değiştirmektir. Onları değiştirmeden, kilo vermek oldukça zordur. Verseniz bile, geri almanız kolaydır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder