9 Mart 2013 Cumartesi

YÜZÜNÜZÜ GLİSERİNLE NEMLENDİRİN...

Cildinizin hiç olmadığı kadar nemlenmesini ve ışıldamasını istiyorsanız; gliserin kullanabilirsiniz. Gliserin, nemi hapsetme özelliğiyle en iyi doğal bakım ürünlerinden bir tanesidir. İşte gliserinli cilt maskesi tarifleri…

Güzellik veren gliserin - 1
**Üç yemek kaşığı püre hâline getirilmiş muz ve bir yemek kaşığı gliserini karıştırmalısınız. Elde edilen karışımı yüzünüze sürüp yarım saat kadar bekledikten sonra, ılık suyla durulayabilirsiniz. Muz, içinde barındırdığı mineraller sayesinde cildinizin yenilenmesini sağlayacaktır.
 
**3-4 yemek kaşığı yulafı blendırdan geçirip üzerine iki yemek kaşığı gliserin ekleyerek bir karışım elde etmelisiniz. Bu karışımı yüzünüze sürüp 10 dakika bekletmelisiniz. Ardından ılık suyla cildinizi yıkayabilirsiniz.
 
**Bir yumurta akı, üç yemek kaşığı limon suyu ve bir yemek kaşığı gliserini iyice karıştırmalısınız. Karışımı yüzünüze uygulayıp 15 dakika kadar bekleyip, ılık suyla durulamalısınız. Bu maske cildinize sıkılık kazandıracak ve canlandıracaktır.
 
**Bir yemek kaşığı kille iki yemek kaşığı gliserini karıştırıp, 15 dakika yüzünüzde beklettikten sonra soğuk suyla durulamalısınız. 10 dakika yüzünüzde bekletip ılık su ile temizlemelisiniz. Bu maske, cildinizi daha pürüzsüz ve yumuşak hâle getirecektir.
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder